Trailer oficial pentru Terminator: Dark Fate

Dark Fate

Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton se întorc în universul Terminator în primul trailer pentru Terminator: Dark Fate, produs de James Cameron

Arnold Schwarzenegger revenea în 2015 în franciza care l-a făcut celebru în Terminator: Genisys, un film care se doarea a porni o nouă trilogie, însă primirea de care a avut parte atât din partea criticilor, catr și din partea publicului a pus capăt acelor planuri definitv. Dar iată că drepturile francizei au revenit în mâinile lui James Cameron, regizorul primelor două filme din serie, care a decis să ignore Terminator 3, Salvation și Genisys astfel încât Dark Fate să fie o continuare directă a celor două filme create de Cameron.

Linda Hamilton revine în rolul Sarah Connor la 28 de ani de la Terminator 2: Judgement Day în timp ce James Cameron are din nou un cuvânt de spus în privința francizei pe care a creat-o în anii ’80. Din păcate Cameron nu a regizat filmul, fiind mult prea ocupat cu cele patru (parcă) continuări pentru Avatar, însă l-a instalat în scaunul regizoral pe Tim Miller, cel care a uimit lumea în urmă cu câțiva ani regizând Deadpool.

Pe lângă Schwarzenegger și Hamilton, Terminator: Dark Fate îi mai are în distribuție pe Mackenzie Davis care o interpretează pe Grace, venită din viitor să o protejeze pe Dani Ramos de un nou Terminator, Gabriel Luna în rolul unui Terminator din metal lichid care se poate despărți în două entități separate, trimis să o ucidă pe Dani Ramos, Natalia Reyes care o interpretează pe Dani Ramos, o tânără targetată de noul Terminator și Diego Boneta în rolul lui Miguel Ramos, fratele lui Dani. Terminator: Dark Fate se lansează pe marile ecrane în 1 noiembrie 2019.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim