MARVEL revine cu primul trailer pentru „Ant-Man” cu Paul Rudd

Azi-noapte cei de la Marvel au lansat primul trailer pentru Ant-Man în timpul premierei serialului lor Agent Carter.

Filmul este regizat de Peyton Reed (Yes Man, The Break-Up) şi îl are pe Paul Rudd în rolul principal, avându-i în distribuţie şi pe Evangeline Lily, Corey Stoll şi Michael Douglas în rolul Hank Pym.

Ant-Man are o istorie relative zbuciumată, având vedere că după ce timp de 8 ani a fost ataşat proiectului regizorul Edgar Wright (Shaun of the Dead, The World’s End) a părăsit producţia în 2014 din cauza diferenţelor de opinie dintre el şi cei de la Marvel. Practic, Marvel a vrut ca Ant-Man să fie mai aproape de ceea ce înseamnă un film din Universul Cinematic Marvel şi să semene mai puţin cu un film făcut de Wright. Scenariul filmului este creditat lui Adam McKay (Anchorman) şi Paul Rudd, cu toate că au mai fost cel puţin încă doi alţi scenarişti care au lucrat la film. Edgar Wright şi Joe Cronish, cei care au scris scenariul initial primesc credit de asemenea ca cei care au scris povestea.

Iată sinopsisul oficial al filmului:

Evoluţia Universului Cinematic Marvel aduce pe marele ecran pentru prima data unul din membrii fondatori ai The Avengers în Ant-Man al celor de la Marvel. Posedând abilitatea extraordinară de a se micşora ca statură dar de a creşte ca şi forţă, hoţul Scott Lang trebuie să descopere eroul din interiorul său şi să-şi ajute mentorul, pe Dr. Hank Pym, să protejeze secretul costumului Ant-Man de o nouă generaţie de ameninţări. În ciuda tuturor obstacolelor, Pym şi Lang trebuie să plănuiască şi să reuşească un jaf care va salva lumea.

Iată mai jos primul trailer official al filmului, iar mai jos îl putem vedea pentru prima data pe Paul Rudd în costumul Ant-Man pe coperta celui mai recent număr al revistei Entertainment Weekly:


Paul Rudd Ant-Man costume EW cover

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim