People’s Choice Awards – s-au stabilit primii câştigători din 2015

Azi noapte, la Nokia Theatre din Los Angeles a avut loc ceremonia de decernare a premiilor People’s Choice Awards, ceremonie care a fost transmisă în direct de postul american CBS.

În aşteptarea decernării Globurilor de Aur de duminică noapte, avem acum câştigătorii de la People’s Choice Awards. Nu cred ca este neapărat un barometru care să ne pregateasca pentru următoarele ceremonii de decernări de premii (Globurile de Aur, Oscar). Dar mai bine hai să trecem să vedem cine a câştigat la categoriile care ne interesează pe noi, anume film şi TV.

Premiul pentru Filmul favorit al anului a fost luat de Maleficent, care a reuşitsurprinzător să întreacă supereroii Marvel din Gardienii Galaxiei, X-Men: Days of Future Past şi Captain America: The Winter Soldier. La actori de film favoriţi nu au fost mari surprize zic eu, câştigătorul fiind desemnat Robert Downey Jr. în timp ce câştigătoare a fost Jennifer Lawrence. Film de actiune favorit a fost desemnat Divergent, care a întrecut o categorie formată în rest doar de supereroi creaţi de Marvel (The Amazing Spider-Man 2, Gardienii Galaxiei, X-Men: Days of Future Past şi Captain America: The Winter Soldier). Tot Divergent a câştigat şi categoria Duo favorit într-un film (Shailene Woodley şi Theo James). 22 Jump street a fost desemnat comedia favorită, în timp ce The Fault in Our Stars a luat premiul pentru drama favorită. Adam Sandler şi Melissa McCarthy au fost desemnaţi actorii favoriţi de comedie, în timp ce Robert Downey Jr. şi Chloe Grace Moretz au luat lauri pentru actori dramatici. Pentru filme de acţiune, actorii câştigători au fost Chris Evans şi Jennifer Lawrence. Filmul favorit de familie a fost desemnat Maleficent, în timp ce thrillerul favorit a fost Gone Girl.

La categoria TV The Big Bang Theory a fost desemnat serialul TV favorit şi serialul Tv de comedie favorit, în timp ce Grey’s Anatomy (încă ruleaza!?) a fost desemnat serialul dramatic favorit. Partick Dempsey şi Ellen Pompeo au câştigat pentru acelaşi Grey’s Anatomy premiile pentru actori favoriţi într-un serial dramatic, în timp ce Ashton Kutcher şi Kaley Cuoco au fost desemnaţi actori favoriţi într-un serial de comedie. Jane the Virgin şi The Flash au fost desemnate serialele noi favorite de comedie respectiv dramă. Emisiunea-competiţie favorite a fost declarată The Voice, în timp ce Saturday Night Live a fost desemnat cel mai bun sketch-show. După un an de la instalarea sa în scaunul de la The Tonight Show Jimy Fallon a fost declarat gazda favorite pentru un show de tip late-night.

Pentru că People’s Choice Awards beneficiază de votul publicului, e clar că nu vom avea aceeaşi câştigători la următoarele ceremonii, având in vedere că la Globurile de Aur votează membrii Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood, în timp ce la Oscar votează membrii Academiei Americane de film. Aici e vorba pur şi simplu de favoriţii publicului larg. AICI puteţi vedea lista completă a nominalizaţilor şi a câştigătorilor.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim