Trailer oficial pentru filmul Downton Abbey

filmul Downton Abbey

Regele și Regina vin în vizită la Downton în trailerul oficial pentru filmul Downton Abbey

În sfârșit avem trailerul oficial pentru filmul Downton Abbey, continuarea serialului Tv britanic ce a cucerit SUA și întreaga lume. Iar familia Crawley așteaptă o vizită la cel mai înalt nivel: Regele și Regina vor veni în vizită la Downton. Trailerul a debutat azi pe contul oficiual de twitter al serialului, după ce a fost difuzat în premieră mondială în cadrul emisiunii matinale de la NBC.

Nu avem multe detalii despre povestea filmului, singurele detalii ce se știu sunt că acțiunea are loc în 1927 și se concentrează în jurul vizitei regale pe care George V și Regina Mary o efectuează la Downton. Trailerul ne arată familia Crawley și întreaga suită de servitori cum se pregătesc pentru vizita regală. Pentru această ocazie Lady Mary (Michelle Dockery) îl roagă pe majordumul ieșit la pensie Carson să se întoarcă la proprietate. În distribuție găsim starurile serialului Hugh Bonneville, Michelle Dockery, Maggie Smith, Jim Carter, Laura Carmichael, Penelope Wilton și Elizabeth McGovern. Filmul Downton Abbey va avea premiera pe marile ecrane în luna septembrie.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim