Doar aici ai toate trailerele de la SuperBowl 2015

SuperBowl 2015 : Cele mai noi trailere, de la “Fifty Shades of Grey” la “Jurassic World”

Azi-noapte americanii au avut parte de evenimentul sportiv al anului pentru ei: SuperBowl 2015, finala NFL în care s-au Infruntat cei de la New England Patriots şi Seattle Seahawks. Cum bine ştiţi, nu suntem site de ştiri sportive, aşa că trecem foarte rapid peste partea sportivă a evenimentului (au câştigat Patriots) ca să vorbim de ceea ce ne interesează pe noi: trailere filmelor noi care au rulat în timpul meciului.

Ca în fiecare an, pe lângă meciul efectiv, SuperBowl-ul mai adduce câteva momente extrem de aşteptate de toată lumea de pe tot globul: Show-ul de la pauza jocului, trailerele şi reclamele care vor rula în timpul meciului. Vom vorbi şi despre reclame, dar momentan hai sa vedem ce trailere am avut în timpul SuperBowl-ului. De câteva zile au circulat zvonuri că vom avea aici primele imagini din Batman v Superman: Dawn of Justice şi un nou trailer pentru Star Wars: The Force Awakens, însă cei care aşteptau aceste trailere vor fi dezamăgiţi. Probabil trailerul pentru Batman v Superman: Dawn of Justice va debuta odată cu Jupiter Ascending sau, şi mai probabil, cu Mad Max: Fury Road. Au rămas trailere de care ştiam 100% că vor rula, gen Fifty Shades of Grey sau Jurassic World. Haideţi să le vedem pe toate mai jos:

 1. Fifty Shades of Grey

 1. Furious 7

 1. Insurgent

 1. Jurassic World

 1. Kingsman: The Secret Service

 1. Minions

 1. Pitch Perfect 2

 1. Seventh Son

 1. SpongeBob: Sponge Out of Water

 1. Ted 2

 1. Terminator: Genisys

 1. Tomorrowland

 1. Inside Out

 1. Unfinished Business

 1. Hot Tub Time Machine 2

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim