Bryan Cranston revine la rolul care l-a consacrat

Bryan Cranston revine în cea mai tare reclamă de anul acesta de la Super Bowl

Ce dovadă mai clară a impactului pe care l-a avut un serial decât faptul că personajele sale sunt pomenite în nenumărate modalităţi după încheierea serialului? Daca vă zic că e vorba de Breaking Bad, deja e clar că Walter White va rămâne multă vreme de acum încolo în memoria colectivă. Şi pentru că multă lume a fost dezamăgită de faptul că Bryan Cranston nu îşi va relua rolul în primul sezon la spin-off-ului Better Call Saul, am o veste bună. Cranston ni l-a adus înapoi pe Walter White într-o reclamă pentru asigurările auto Ensurance difuzată azi-noaptea în timpul SuperBowl-ului.

Reclama a fost difuzată într-unul din cele mai scumpe momente din cadrul SuperBowl-ului (se zice ca a costat peste 4,5 milioane $/30 secunde) şi ne arată o femeie care ajunge la farmacie să ridice o reţetă specială, doar că în locul farmacistului Greg îl gaseşte pe Walter White… pardon, “un fel de Greg”. O să înţelegeţi ce spun după ce priviţi reclama mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=l9dtWCKHz4s

Mai devreme în cadrul SuperBowl-ului tot cei de la Ensurance au avut o reclamă cu Lindsay Lohan, aproape la fel de amuzantă (depinde de gusturi). O vedeţi mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=SGoVVrqe2t8

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim