ZVON: Spider-Man ar putea să apară în „The Avengers: Infinity Wars”

Unul din lucrurile pe care le-am aflat în urma spargerii serverelor celor de la Sony Pictures a fost că cei de la Marvel i-au contactat pe cei de la Sony pentru a încerca să obţină participarea lui Spider-Man în filmul Captain America: Civil War, având in vedere că în revistele pe care se va baza povestea acestui film Spider-Man este un personaj central, cel care va oscila între grupul lui Iron Man şi cel al lui Captain America. Dar până la urmă discuţiile au fost intrerupte, astfel că Spider-man nu îşi va face apariţia în a treia parte Captain America.

Dar se pare că totuşi discuţiile nu au încetat definit şi în ultima vreme cei de la Marvel au reînceput discuţiile cu Sony, de această dată pentru o apariţie a lui Spider-Man în prima parte a The Avengers: Infinity Wars. Şi se pare că s-a ajuns la o înţelegere şi Spidey se va alătura celorlalţi eroi din The Avengers. Binenţeles acelora dintre ei care vor mai fi liberi sau în viaţă. Aparent una din opreliştile care au dus la încetarea discuţiilor anterioare între cele două studiouri a fost controlul pe care cei de la Sony au vrut să îl aibă asupra a tot ce ţine de Spider-Man în filmul celor de la Marvel, dar se pare că aceste probleme s-au rezolvat. Momentan nu se ştie dacă Andrew Garfield îşi va relua rolul, dar e foarte posibil ca cei de la Marvel să caute un alt actor pentru rol pentru a se distanţa de personajul celor de la Sony.

Acum vine rândul unor mici spoilere despre ce se va întâmpla în Universul cinematic Marvel până la The Avengers: Infinity Wars, aşa că dacă nu vreţi să aflaţi în avans, ar fi bine să vă opriţi aici din citit. Se pare că Steve Rogers va fi omorât de Crossbones la sfârşitul lui Captain America: Civil War. De asemenea, în Thor:Ragnarok Thor va fi închis într-un fel de închisoare. Soarta lui Iron Man după Civil War este momentan incertă. Astfel se pare că sunt câteva locuri în grup care trebuie redistribuiote şi astfel se pare că va ajunge Spider-Man în The Avengers: Infinity Wars part I.

Lăsaţi-vă mai jos părerea despre această mişcare a celor de la Marvel.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim