ZVON: “Batman v Superman” ar putea fi împărţit în două filme

Cel mai recent şi probabil cel mai surprinzător zvon de la Hollywood vine în legătură cu Batman v Superman: Dawn of Justice al celor de la Warner / DC Comics. Se pare că filmul, iniţial programat pentru lansare în martie 2016, ar putea fi împărţit în două filme distincte, iar primul dintre ele să fie lansat mai devreme. Cât de mai devreme? Octombrie 2015.

Ideea nu e una nouă, având vedere că tot cei de la Warner Bros. au decis să împartă Harry Potter and the Deadly Hallows în două părţi, iar mai recent de atât şi ultima parte a trilogiei Jocurile Foamei a fost împărţită în două filme lansate la un an distanţă unul de celălalt.

Zvonul a pornit după ce o imagine care ar reprezenta o captură dintr-un teaser pentru Batman v Superman care ar trebui să apara în curând a fost postată pe site-ul de photo-sharing Imgur (avem imaginea mai jos pentru voi). Cei de la Ain’t It Cool sunt cei care au găsit şi postat imaginea.

10890506_327553757454276_1937848591_n

Bun, să vedem ce avem în imagine. Pe lângă titlul mare al filmului Batman v Superman, avem două subtitluri, fiecare cu o data de lansare sub el: Part I: Enter the Knight şi Part II: Dawn of Justice, cu datele de lansare 23.10.2015 respectiv 25.03.2016. Mai jos avem linkul unui site care seamănă cu site-ul original al filmului, www.BatmanvSupermanDawnOfJustice.com. Seamănă, dar din cauza calităţii imaginii, nu putem fi siguri ca nu e doar un link care seamănă cu site-ul original.

Cei de la Entertainment Weekly au încercat să obţină un punct de vedere al celor de la Warner Bros., însă aceştia nu au comentat nimic. Ceea ce poate însemna orice. Dar pe hârtie, din punct de vedere al business-ului, pare o idee foarte bună. Ai două filme, ai încasări mai mari, creşte profitul. Apoi având în vedere că avem multe zvonuri dar puţine certitudini despre film şi că ştim că durata filmărilor a fost destul de mare, am putea crede că e mai mult decât un zvon. Chiar şi în “războiul” dus cu cei de la Marvel, care au deja un avans în faţa lor la capitolul univers cinematic, ar fi un lucru bun.

Totuşi, sunt şanse foarte mari ca acesta să rămână la statutul de zvon şi nimic mai mult.

UPDATE: Ca să întărescă şi mai mult părerea că e doar un zvon şi nimic mai mult, se pare că domeniul web www.BatmanvSupermanEnterTheKnight.com nu aparţine celor de la Warner Bros. şi a fost cumpărat azi de un bărbat pe nume David.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim