Au fost anunţaţi câştigătorii Globurilor de Aur pentru cel mai bun film?

Cei de la Variety au descoperit o greşeală apărută vineri pe site-ul Asociaţiei presei Străine de la Hollywood, cea care organizează gala de decernare a Globurilor de Aur. Pentru o perioadă scurtă de timp, în lista câştigătorilor de anul trecut la categoriile Cel mai bun film, drama şi Cel mai bun film, musical sau comedie au apărut numele filmelor Selma, respectiv Into the woods, filme aflate între cele nominalizate la cele două categorii anul acesta. Cele două filme au apărut în locul câştigătorilor de anul trecut, respectiv 12 Years a Slave şi American Hustle.

Firma BlueFin, care se ocupă de website-ul celor de la Asociaţie Presei Străine de la Hollywood, şi-a luat toată vina asupra sa, precizând că au realizat câteva teste la întâmplare pe site în cursul zilei de vineri, acesta fiind motivul pentru care au apărut pentru câtyeva momente peste pozele câştigătorilor de anul trecut titlurile filmelor Selma şi Into the Woods ca şi câştigătoare la categoriile Cel mai bun film dramă şi Cel mai bun film, musical sau comedie. Greşelile au fost remediate într-un timp extrem de scurt.

Totuşi, nu este prima data când apare o astfel de eroare, în 2009 pe website apărând numele lui Anne Hathaway ca şi câştigătoare la categoria Cea mai bună actriţă, însă până la urmă premiul a mers către Kate Winslet, aşa că şi acum se poate întâmpla orice.

Sursa foto: Variety.com

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim