Vin Diesel şi Paul Walker revin în primul trailer pentru “Furious 7”

Primul trailer pentru Furious 7 a fost dezvăluit aseară în cadrul unei emisiuni speciale de o oră pe postul E! în cadrul căreia actorii au răspuns la întrebări despre film.

Această a 7-a parte a filmului se focusează pe încercarea lui Ian Shaw (Jason Statham) de a se răzbuna pe Dominic (Vin Diesel) şi echipa lui pentru moartea fratelui său în precedentul film din serie.

“Obiectivul principal în acest film a fost să onorăm moştenirea fratelui meu Paul Walker” a declarat Diesel în timpul emisiunii.

Paul Walker a murit în urmă cu aproape un an, în timpul unei pauze în producţia filmului. Fratele lui i-a luat locul pentru a termina scenele pe care acesta le mai avea de filmat. Filmul e regizat de James Wan şi cu Paul Walker, Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster şi Tyrese Gibson. Filmul este distribuit de Ro-Image şi va fi lansat la începutul lui aprilie 2015, deodată cu premiera din Statele Unite.

 

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim