Trailer extins plus imagini noi din “Marvel’s Guardians of the Galaxy”

UPDATE 21.07: Mai avem puţin sub două săptămâni până la lansarea pe marile ecrane a lui Marvel’s Guardians of the Galaxy şi noi imagini apar pentru a promova filmul. După preview-ul de 17 minute arătat acum aproape două săptămâni în câteva cinema-uri de tip IMAX, avem câteva filmuleţe mai jos care ne dezvăluie cam 6 minute din film, pemtru cei dintre noi care nu mai au răbdare până pe 1 august când iese filmul în cinematografe.

Guardians… adoptă un ton mult mai lejer decât celelalte filme Marvel de până acum, părând până acuma fi cel mai amuzant film al celor de la Marvel de până acum. Şi se pare că adoptarea acestei schimbări de ton e de bun augur, având în vedere că primele impresii despre film spun că ar fi “out of this world”.

https://www.youtube.com/watch?v=EzI-U1Fh9zc

https://www.youtube.com/watch?v=B4sofpd8WKM
https://www.youtube.com/watch?v=xJUHNTosM9g

ŞTIREA INIŢIALĂ: Ieri Marvel a distribuit în 150 de cinematografe IMAX 17 minute din filmul lor Guardians of the Galaxy, pariul lor pentru vara asta. Pariu pentru că încă de la anunţarea filmului toată lumea s-a întrebat dacă Guardians… va fi pe placul celor ce au văzut The Avengers. Din primele reacţii dupa vizionarea celor 17 minute de către public se pare că filmul va fi un pariu câştigător, asta dacă aceste reacţii vor avea vre-un impact asupra publicului general până luna viitoare, când va fi lansat în cinematografe. Pentru că ce e drept biletele pentru proiecţia celor 17 minute au fost luate de fanii adevăraţi ai celor de la Marvel, iar asta ar putea însemna că reacţiile positive de după vizionare să nu corespundă cu percepţia publicului general asupra filmului.

Pentru publicul larg care nu a avut ocazia să vadă cele 17 minute din film, a apărut un trailer extins plus alte câteva imagini care sa ne facă să aşteptăm cu nerăbdare lansarea. Cu Cherry bomb al celor de la The Runaways pe coloana sonoră, acest nou trailer ne face să speram la un film care să satisfacă până şi gusturile celor mai înraiţi fani ai benzilor desenate. Pentru că Guardinas… nu este cea mai uşor serie de benzi desenate de transpus pe marele ecran, însă acum după ce am văzut acum pare că James Gunn a făcut o treabă foarte bună. Filmul pare amuzant, interesant şi o adiţie foarte bună în portofoliul seriilor de benzi desenate transformat în filme al celor de la Marvel. Bine, aşteptăm să ni se confirme lucrul ăsta după vederea filmului.

Guardians of the Galaxy va avea lansarea oficială la noi la 1 august, în aceeaşi zi cu lansarea oficială din Statele Unite. Mai jos vedeţi trailerul extins plus câteva imagini din film:

guardians 2 guardians 3 guardians 4 guardians 5 guardians 6 guardians 7 guardians 8 guardians 9 guardians 10 guardians 11 guardians 12 guardians 13 guardians 14 guardians 15 guardians

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim