Surpriză! Netflix a anulat The Punisher și Jessica Jones

Netflix a anulat
Marvel’s The Punisher

Curățenia e completă! Netflix a anulat și ultimele două seriale proprii marca Marvel: The Punisher și Jessica Jones

După ce au anulat Luke Cage și Iron Fist în octombrie și Daredevil la începutul lunii decembrie, în ciuda faptului că acesta din urmă se afla în topul vizionărilor la capitolul seriale, iată că nu e nicio mirare că cei de la Netflix a anulat și ultimele două seriale originale realizate impreună cu Marvel: The Punisher și Jessica Jones. Cu toate astea, al treilea sezon Jessica Jones va fi difuzat pe platforma de streaming, fără a se ști acum data la care va fi lansat.

Netflix a anunțat în 2013 cu surle și trâmbițe parteneriatul cu Marvel, anunțând cele patru seriale plus mini-seria The Defenders. După ce Frank Castle a apărut în sezonul doi din Daredevil, acesta a primit de asemenea propriul serial. Deși nu a fost confirmat oficial, aceste anulări sunt rezultatul anunțului că Disney, compania părinte a Marvel, își va lansa în a doua jumătate a anului 2019 propriul serviciu de streaming, Disney+. În pofida anulărilor, președintele Disney+ a declarat că serialele ar putea fi reînviate pentru propriul serviciu de streaming.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim