Ben Affleck își ia adio în mod oficial de la Batman

E oficial, Ben Affleck nu îl va mai interpreta pe Batman și acum știm și de ce

În ultima vreme au circulat o groază de zvonuri despre faptul că Ben Affleck nu îl va mai interpreta pe Cavalerul Negru în viitoare filme ale celor de la Warner Bros. / DC Entertainment. La sfârșitul lunii ianuarie, Affleck a confirmat zvonurile cu un mesaj pe twitter în care se arăta nerăbdător să vadă viziunea lui Matt Reeves pentru The Batman. Noul film regizat de Matt Reeves este unul din cele mai așteptate filme cu supereroi. Reeves declara recent că The Batman, care va ajunge pe marile ecrane în 2021, va fi o versiune de film noir, ce va fi bazată mai mult pe versiunile din comics-urile Batman Detective, fiind diferit de toate variantele ale eroului pe care le-am văzut în filme până acum.

Joi seară, Ben Affleck a fost invitat în emisiunea lui Jimmy Kimmel de la ABC în care și-a luat adio în mod oficial de la costumul lui Batman. În cadrul show-ului Affleck a declarat că a încercat să regizeze o versiune a lui The Batman, a avut chiar și un scenarist extrem de bun cu care a lucrat, însă nu a reușit să ajungă la o formulă care să mulțumească pe toată lumea, astfel că s-a retras. A lăsat locul altora să își încerce norocul. După asta, Jimmy Kimmel a organizat o „ceremonie” în care au retras costumul lui Batman, iar momentul poate fi văzut mai jos. Enjoy!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim