“Serena”, premiera mondială la BFI London Film Festival

Mult-aşteptatul film Serena, în care Ana Ularu joacă alături de Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence, va avea premiera mondială în cadrul  BFI London Film Festival, înainte de lansarea pe marile ecrane din Marea Britanie, programată pe 24 octombrie.

Filmul este aşteptat de multă vreme să apară, având în vedere că a fost filmat în 2012 , iar cap de afiş sunt numele grele de la Hollywood, Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper. Zvonuri au tot existatcare preconizau ba o lansare la Cannes, ba una la Festivalul de la Toronto sau la Veneţia, însă niciuna din aceste variante nu a trecut mai departe de la statutul de zvon. Chiar şi la festivalul de la Londra, filmul nu va fi în centrul atenţiei, având in vedere că în deschidere va rula filmul The Imitation Game cu Benedict Cumberbatch şi Keira Knightley, iar în închiderea festivalului va rula Fury, drama despre al doilea război mondial, cu Brad Pitt în rolul principal.

Serena spune povestea soţilor George şi Serena Pemberton (Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence), ce călătoresc din Boston în munţii din Carolina de Nord, unde întemeiază un imperiu al cherestelei, în anul 1929. Împreună, cei doi îşi guvernează domeniul precum un rege şi o regină, însă în momentul când Serena află că nu poate rămâne gravidă, totul se schimbă.

Sursa foto: Procinema.ro

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim