Călin Netzer începe lucrul la următorul său film, „Ana, mon amour”

Multă lume se întreba ce urmează pentru regizor dupăce a câştigat Ursul de Aur la Festivalul de Film de la Berlin în 2013 cu Poziţia copilului şi dupăce acest film a reuşit să fie cel mai vizionat film românesc în cinematografe din ultimii 10 ani.

Ei bine, Călin Peter Netzer va începe munca pentru următoprul său film, Ana, mon amour, o producţie Parada Film. Filmul va fi inspirit din romanul Luminiţa, mon amour al lui Cezar-Paul Bădescu. Filmările se vor desfăşura anul viitor, probabil în a doua jumătate a anului.

„Ana, mon amour este un film al situaţiilor de criză dintr-un cuplu, al dependenţelor şi al raporturilor de forţe dintre doi parteneri. Scenariul (…) realizează o analiză detaliată a unei relaţii de cuplu disfuncţionale, în care se reflectă indivizii cu problemele lor psihice, dar şi societatea în care trăiesc, religia şi mentalităţile colective”,  a declarat pentru Cinemagia producătoarea filmului, Oana Kelemen.

Castingul pentru film va începe în această lună. Filmul va avea un buget de aproximativ 2 milioane de euro, fiind unul din cele mai scumpe filme româneşti făcute după 1989 şi va fi făcut în colaborare cu diferiţi producători din Europa, având în vedere bugetul mare care trebuie acoperit. Dacă vă întrebaţi pentru ce are nevoie de un buget aşa mare, tot Oana Kelemen a declarat că filmul va ave aparte de scevenţe complicate prin prezenţa în cadru a diferite personalităţi care sunt greu de accesat şi adus în film, prin necesitatea unui machiaj special dar şi prin necesitatea unui numare foarte mare de figuranţi.

Acesta va fi al patrulea film pentru regizorul Călin Peter Netzer, după Maria (2003), Medalia de Onoare (2009) şi Poziţia Copilului (2013).

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim