Matthew McConaughey în adaptarea romanului “The Stand” al lui Stephen King

După ce au circulat multe zvonuri despre o nouă adaptare a romanului The Stand al lui Stephen King, iată că Josh Boone, regizorul The Fault In My Stars, a confirmat că va scrie şi regiza noua adaptare a romanului pentru cei de la Warner Bros. şi că aceasta va avea patru părţi.

Zvonuri cu privire la implicarea lui Matthew McConaughey în proiect circulă cam din aceeaşi vreme cu zvonurile privind noua adaptare şi se pare că acesta ar fi tot mai aproape de rolul lui Randall Flagg, principalul personaj negativ.

The Stand este unul din cele mai cunoscute şi apreciate romane din vasta carieră a lui Stephen King, adaptat în 1994 într-o miniserie TV de către cei de la ABC (Randall Flagg a fost interpretat de Jamey Sheridan), cu scenariul scris de însuşi King, bazat pe romanul său şi apoi într-o serie de benzi desenate sub sigla Marvel. The Stand e un roman post-apocaliptic în care 99,4% din populaţia planetei dispare din cauza unui virus mortal, iar supravieţuitorii trebuie să evite extincţia rasei umane în mâinile unora ca Randall Flagg. Boone descrie The Stand ca un “The Godfather al thriller-elor post-apocaliptice”.

McConaughey a avut un an 2014 de excepţie în care a câştigat în acest an premiul Oscar pentru intrepretarea sa din Dallas Buyers Club, a apărut în primul sezon al super-apreciatului serial marca HBO True Detective şi acum, spre sfârşitul anului a apărut în Interstellar-ul lui Christopher Nolan. De remarcat că în cazul unui succes al lui The Stand, ne putem aştepta la apariţia unei noi francize bazată pe romane ale lui Stephen King şi construita în jurul lui McConaughey, având în vedere că Randall Flagg a mai apărut în alte 8 romane ale lui King după The Stand, inclusiv în The Dark Tower.

 

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim