Mai multe seriale celebre aproape de a fi repornite

Se pare că suntem într-o perioadă în care marile reţele TV fac faţă tot mai greu multitudinii de seriale apărute pe posturile de cablu basic sau cu plată, cărora li se adaugă şi serialele produse de serviciile de streaming ca Netflix sau Amazon. Tocmai de aceea se pare că în această perioadă marile reţele încearcă să scoată la atac artileria grea. Aici mă refer la seriale care au beneficiat de mare succes în ultimii 15-20 de ani şi pe care se pregătesc să le readucă în faţa telespectatorilor.

Primul pas a fost făcut de cei de la Fox care au readus pe micul ecran 24 într-un “limited event series”, un sezon de doar 12 episoade pentru celebrul serial cu Kiefer Sutherland care iniţial fusese oprit în 2010, deşi încă rezista foarte bine din punct de vedere al ratingurilor. Şi pentru că această revenire a lui Jack Bauer a fost considerată un succes de către şefii de la Fox, se pare că se ia în considerare o continuare cu un nou sezon 24, chiar dacă acesta nu îl va mai avea în centru pe Jack Bauer, personajul interpretat de Kiefer Sutherland. Actorul a fost destul de tranşant în declaraţiile sale că nu îl va mai interpreta pe Bauer, însă asta poate fi şi o strategie pentru o eventuală negociere cu producătorii, în cazul în care se ia hotărârea revenirii lui 24 în 2016.

Un alt serial celebru care se pregăteşte de revenire se pare că este Dosarele X, după cum a declarant Gary Newman, CEO al Fox Television Group. Discuţiile sunt avansate, având în vedere că încercarea lui Chris Carter (creatorul Dosarele X) de a reveni cu un nou serial pentru cei de la Amazon nu a avut succes. Rămâne de văzut ce se poate face cu revenirile lui David Duchovny şi Gillian Anderson, pentru că toţi trebuie să revină pentru a reînvia celebrul serial.

Un alt serial adus în discuţie pentru o revenire este Prison Break, însă momentan sunt doar dorintele personale ale lui Newman şi nu există încă nimic concret. Trebuie menţionat că dacă cei de la Fox vor readuce Prison Break în producţie, o vor face cu tot cu starurile sale Wentworth Miller şi Dominic Purcell.

Toate aceste seriale vin în completarea ştirilor din 2014 care ne spuneau de o continuare a serialului Familia Bundy care să se concentreze pe viaţa fiului ratat al familiei, Bud Bundy şi a anunţului făcut de David Lynch, care va readuce pe micile ecrane fenomenul începutului de ani ’90, Twin Peaks.

După încercări în mare parte nereuşite de a reface seriale celebre (singurul exemplu care a reuşit care îmi vine acum în minte e Hawaii Five-0), de la Knight Rider la Ironside, pare că şefii de la reţelele TV încearcă acum să readucă personaje care au avut succes enorm în ultimii ani şi mai ales să îi aducă pe actorii care le-au făcut celebre.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim