Au început înscrierile la SECOND DRAFT

SECOND DRAFT

Dacă ai un scenariu de scurtmetraj pe care ai vrea să îl imbunătătesti, te poți înscrie acum la SECOND DRAFT – atelier de dezvoltare de scenarii de scurtmetraj

În perioada 6 – 13 august 2019, cu sprijinul Cuib 176, Asociația Culturală Control N reia proiectul Second Draft, sub forma unei rezidențe de 7 zile, organizată în satul Căpușu Mic, județul Cluj. Timp de 7 zile, cei 10 participanți Second Draft vor locui departe de agitația orașului și își vor dezvolta poveștile de scurtmetraj, sub îndrumarea a doi traineri, scenarista Ana Agopian și regizoarea Iulia Rugină.

Participanții trebuie să aibă peste 18 ani, să fie din România sau din Republica Moldova și să aibă în portofoliu un prim draft al unui scenariu de ficțiune de maximum 30 de pagini, pe care vor să îl dezvolte în cadrul atelierului.

Lansat în 2014, Second Draft este un atelier de scenaristică de scurtmetraj, desfășurat de-a lungul a 7 zile de training intensiv, dedicat scenariștilor la început de carieră, ce își propune să descopere și să sprijine 10 proiecte de film de scurtmetraj, într-un cadru izolat, în mijlocul naturii, propice creativității și interacțiunii între scenariști.

Deadline-ul pentru primirea aplicațiilor este 1 iulie 2019.

Mai multe detalii despre înscriere, taxa de participare și participarea la atelier pot fi găsite pe site-ul asociației Control N.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim