Masterclass Nicolas Cage la TIFF 2019 – VIDEO

masterclass Nicolas Cage

Masterclass Nicolas Cage: „Nu am conturi pe Twitter, Instagram sau Facebook, eu nu vreau să fiu văzut

Actorul american Nicolas Cage a fost invitatul special al ediției cu numărul 18 a Festivalului Internațional de Film Transilvania de la Cluj Napoca. Acesta a primit Trofeul Transilvania pentru Contribuția Adusă Cinematografiei Mondiale și a participat la proiecțiile filmelor Face/Off, la Casa de Cultură a Studenților unde a și primit trofeul, și Mandy, la Castelul de la Banffy în cadrul evenimentului Weekend la Castel.

Nicolas Cage este pseudonimul lui Nicolas Kim Coppola, un actor american, laureat al Premiului Academiei Americane de Film în 1996 pentru cel mai bun actor în rol principal pentru rolul său din filmul Leaving Las Vegas. Și-a început cariera în televiziune în anul 1981. În total a jucat în aproape 100 de filme, inclusiv Face/Off (1997), Ghost Rider (2007) și Knowing (2009). A fost căsătorit de 4 ori cu Patricia Arquette, Lisa Marie Presley, Alice Kim Cage și Erika Koike și are 2 copii: Weston Coppola Cage și Kal-El Coppola Cage.

Nicolas Cage a vorbit la Cluj despre arta actorului și despre faptul că stilul lui de interpretare se bazează pe overacting. Actorul spune că multe comportamente exagerate sau șocante pot fi văzute în viața de zi cu zi și că țin de natura umană, astfel că și stilul său de interpretare reflectă o anumită parte a realității. Ca actor, cel mai mare dar pe care îl poți avea în opinia lui Cage este imaginația.

Dar prefer să nu vă stric plăcerea de a urmări o discuție interesantă de 90 de minute dintre Mihai Chirilov, directorul artistic al Festivalului Internațional de Film Transilvania și Nicolas Cage și să vă las cu înregistrarea de mai jos. Vă mai spun doar că discuția a mai ajuns la subiecte ca fandom sau sacrificii artistice și a trecut prin întreaga filmografie a actorului. Enjoy!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim