Fifty Shades of Grey, cel mai prost film din 2015

Fifty Shades of Grey şi Fantastic Four au fost declarate cele mai proaste filme din 2015

Ca în fiecare an, cu o seară înaintea decernării premiilor Oscar se decernează premiile Zmeura de Aur, în care sunt desemnate cele mai proaste filme ale anului precedent. Anul acesta, ceremonia a fost dominată de Fifty Shades of Grey, care şi-a adjudecat 5 premii, printre care şi premiul pentru Cel mai prost film din 2015, la egalitate cu Fantastic Four.

Pe lângă „marele premiu”, Fifty Shades of Grey şi-a mai adjudecat şi premiile pentru Cel mai slab actor (Jamie Dornan), Cea mai slabă actriţă (Dakota Johnson), Cel mai slab duo de pe ecran (Dornan & Johnson) şi Cel mai prost scenariu.  Fantastic Four, cu care împarte premiul pentru Cel mai prost film din 2015, şi-a adjudecat şi premiile pentru Cel mai slab regizor (Josh Trank) şi pentru Cel mai prost remake, un lucru care nu miră deloc, având în vedere numeroasele probleme apărute în timpul filmărilor şi zvonurile despre regizorul Josh Trank care ar fi fost depăşit de anvergura filmului.

Ca de obicei în ultimii ani, printre nominalizaţii la Cel mai slab actor s-a regăsit şi Adam Sandler, care a profitat de data asta de premiile luate de Fifty Shades of Grey şi Fantastic Four şi nu a câştigat la nicio categorie. La capitolul Cei mai slabi actori într-un rols ecundar au câştigat Eddie Redmayne (Jupiter Ascending) şi Kaley Cuoco (pentru ambele filme The Wedding Ringer şi Alvin and the Chipmunks 4: Road Chip).

Interesant este că Eddie Redmayne este nominalizat şi la Oscar anul acesta, pentru rolul din The Danish Girl. Dacă va câştiga la noapte statueta de aur, actorul i se va alătura Sandrei Bullock pe lista actorilor care au câştigat atât un Oscar cât şi o Zmeură de Aur în acelaşi an.  Sandra Bullock câştiga premiul Zmeura de Aur în 2010 pentru rolul din All About Steve şi Oscarul o seara mai târziu pentru rolul din The Blind Side.

Cel mai interesant premiu acordat aseară a fost Razzie Redeemer Award, un fel de premiu de răscumpărare al greşelilor trecutului primit de Sylvester Stallone, un campion absolut al nominalizărilor la Zmeura de Aur, pentru rolul său din Creed pentru care i se recunosc şansele mari la Oscar (mai ales după ce a câştigat şi Globul de Aur).

Lista completă a premiilor Zmeura de Aur poate fi găsită AICI.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim