Continuarea lui “Love Building”, din februarie 2015 în cinematografe

Continuarea celui mai vizionat film românesc independent de anul trecut, Love Building, s-a filmat şi la începutul anului viitor va intra în cinematografe. Acesta este al doilea lung-metraj regizat de regizoarea Iulia Rugină, cea care a regizat şi precedentul film, iar cei trei protagonişti Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol vor încerca din nou să găsească soluţii pentru problemele cu care se confruntă mai multe cupluri. Cei trei sunt şi producători ai filmului, în calitate de fondatorii ai şcolii Actoriedefilm.ro.

Alt Love Building continuă povestea taberei în care se repară relaţii de cuplu. Şase luni mai târziu faţă de acţiunea din primul film, a doua ediţie a taberei reuneşte aceiaşi trei traineri, cupluri noi, în căutarea soluţiilor pentru problemele cu care se confruntă în relaţie şi o parte dintre cuplurile din Love Building. Unele lucruri s-au schimbat, însă, atât timp cât există relaţii destrămate, povestea merge mai departe.

Acţiunea din film se întâmplă la munte, în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion, iar filmările au avut loc timp de 15 zile, la sfârşitul lunii februarie. Imaginea filmului este asigurată de Vivi Drăgan Vasile, cu care regizoarea Iulia Rugină a colaborat şi la scurt-metrajul Să mori de dragoste rănită, iar scenariul e realizat de acelaşi trio ca şi la primul film (Iulia Rugină, Ana Agopian şi Oana Răsunceanu).

„Felul în care a decurs colaborarea cu întreaga echipă «Love Building» mi-a confirmat bucuria care vine din a face film alături de prieteni. Şi atunci am decis că trebuie să se repete, cu acelaşi mare grup de prieteni, de acord cu toţii «să ne mai dăm o dată»”, a spus Iulia Rugină despre decizia de a realiza continuarea.

Alt Love Building este cel de-al doilea lungmetraj sută la sută independent, produs de Actoriedefilm.ro. La fel ca şi pentru Love Building, bugetul filmului a fost consolidat din surse private. Deşi a fost câştigător al concursului de proiecte cinematografice organizat de Centrul Naţional al Cinematografiei, sesiunea 2014, Alt Love Buidling nu a accesat fondurile respective, filmările fiind deja încheiate la data anunţării rezultatelor consursului CNC.

Premiera filmului Alt Love Building este preconizată să aibă loc în luna februarie a anului viitor.

Sursa: Mediafax.ro

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim