Christopher Nolan completează povestea din “Interstellar” printr-un comic-book

Atenţie, pentru cei care nu aţi văzut încă filmul, mai jos veţi găsi spoilere majore!

Pentru multă lume e ştiut faptul că regizorul Christopher Nolan nu lansează ulterior filmele sale în diferite variante extinse, gen Director’s Cut sau Extended Version (cu scene tăiate la montaj), însă pentru Interstellar se pare că a găsit o modalitate să extindă povestea filmului, şi anume o intrigă centrală a filmului. Asta pe lângă cartea The Science of Interstellar scrisă de fizicianul Kip Thorne, care a fost implicat în producţia filmului încă de la început.

În numărul lunii decembrie al revistei WIRED, un număr al cărui invitat special în calitate de editor va fi Christopher Nolan, se vor găsi pe lângă alte multe bunătăţi şi un comic-book care va extinde intriga legată de planeta pe care a aterizat Dr. Mann. Pentru multă lume apariţia lui Matt Damon în rolul lui Mann a fost o surpriză, iar mirarea şi mai mare a venit când personajul lui Damon şi-a arătat adevărata faţă. Pe scurt, în momentul în care Coop (Matthew McConaughey) şi Brand (Anne Hathaway) ajung pe planeta îngheţată Dr. Mann aproape a renunţat să mai spere că va fi salvat vreodată, deşi se pare că a falsificat datele pe care le-a trimis tocmai pentru a-şi mări şansele de a fi salvat. În comic-book-ul din WIRED, intitulat Absolute Zero, vedem prin ce a trecut Dr. Mann până la venirea navetei Endurance, singura companie fiind robotul KIPP.

Nolan a lucrat cu artistul grafic Sean Murphy, câştigător al premiului Eisner, la realizarea acestui comic-book. Mai jos puteţi vedea un preview, iar dacă vreţi să citiţi varianta full, intraţi AICI.

interstellar-comic-skip-crop

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim