“Cei rămaşi”, un nou serial original debutează în seara asta la HBO

În seara asta, la ora 22, la HBO începe un nou serial original, Cei rămaşi, creat de Damon Lindelof (îl ştim ca şi co-producător al serialului Lost) şi Tom Perrotta, care a scris şi romanul pe care se bazează scenariul serialului. Acţiunea începe la 3 ani după un eveniment misterios care a dus la dispariţia a 2% din populaţia planetei. Episodul pilot a fost regizat de Peter Berg (Lone Survivor, Hancock). În distribuţie îi găsim pe Christopher Ecclestone, Justin Theroux, Liv Tyler, Ann Dowd, Michael Gaston, printre alţii. Pentru început să vedem un scurt teaser:

După acest teser, să vedem puţin care a spus Damon Lindelof că a fost cel mai greu lucru pe care l-a întâpinat în realizarea episodului pilot, după care o să avem pentru voi un Making of al primului sezon al acestei drame HBO. Cea mai greu de realizat scenă a fost scena revoltei, ea având nevoie de foarte mult timp pentru a fi scrisă şi planificată. De asemenea, a fost o scenă grea şi pentru regizorul Peter Berg, el trebuind să îi înţeleagă ritmul si prin regie şi montaj să ajungă la un rezultat care să redea perfect tonul dorit. Şi pentru că totul a fopst planificat minuţios din timp, filmarea pentru scena revoltei a durat doar aprximativ cinci ore, Peter Berg reuşind să filmeze totul într-o singură după-amiază. Dacă vreţi să aflaţi mai multe detalii de la filmările primului sezon, mai jos vă prezentăm un Making Of al primului sezon:

https://www.youtube.com/watch?v=EkibMtyPwkA

Iar la final, avem pentru voi o surpriză din partea celor de la HBO România: Primul episode al serialului disponibil integral online pe canalul lor de Youtube. De asemenea, îl puteţi viziona şi pe platforma HBO GO.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim