VIDEO: A apărut primul teaser trailer pentru “Horrible Bosses 2”

În 2011 apărea în cinematografe o comedie care avea toate premisele să fie cel puţin comedia anului: Horrible Bosses. Luăm trei actori de comedie foarte buni în rolurile principale (Jason Bateman, Charlie Day şi Jason Sudeikis) şi le dăm trei şefi de coşmar intrepretaţi de nişte actori cunoscuţi de la Hollywood (Jennifer Aniston, Colin Farrell şi Kevin Spacey) care nu-s foarte obişnuiţi cu acest gen de roluri (filmul a apărut înainte ca Kevin Spacey să îl joace pe Frank Underwood în House of Cards). Şi îl mai putem adăuga aici şi pe Jamie Foxx, care face un rol amuzant de tot.

Chiar dacă nu a fost pe cât de bun ne aşteptam, datorită numelor de pe generic filmul a încasat destui bani pentru ca şefii de la Warner să se gândească la o continuare. Şi iată că anul acesta vom avea Horrible Bosses 2, iar continuarea are toate şansele să fie mai bună decât precedentul film. Pe lângă faptul că, în afară de Colin Farrell, ceilalţi actori îşi reiau rolurile (chiar şi Jamie Foxx), de data asta îi mai avem în peisaj şi pe Christoph Waltz şi Chris Pine.

Regizat de Sean Anders, acţiunea filmului se axează pe cei trei eroi care se hotărăsc să îşi deschidă propria lor afacere. Dar totul o ia razna din cauza unui investitor (Christoph Waltz) iar cei trei sunt nevoiţi să pună la cale o râpire, iar totul va merge exact cum ne aşteptăm de la ei.

Filmul va fi lansat în Statele Unite în noiembrie, în week-end-ul de ZIua Recunoştinţei. Până atunci, avem trailerul mai jos:

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim