Apple și-a anunțat oficial propria platformă de streaming

Apple

Atenție Netflix, HBO și Disney, Apple vine tare din urmă cu anunțul platformei de streaming Apple TV+

Luni cei de la Apple au ținut un eveniment grandios pentru a anunța câteva ucruri noi, însă totuși fără a anunța niciun nou gadget. Gigantul american a anunțat lansarea unui Credit Card, un card digital pe modelul Revolut, abonamentul de jocuri Arcade și agregatorul Apple News Plus, un serviciu care agregă reviste și ziare din toată lumea. Dar cel mai important anunț pentru noi și cel pe care ne vom concentra atenția în acest articol este Apple Tv+, propriul serviciu de streaming al americanilor.

Apple TV+ este un serviciu cu abonament, on-demand, care va avea disponibil doar conținut original Apple, fără a distribui și conținutul altor studiouri așa cum fac în acest moment platforme ca Netflix, Hulu sau HBO GO. Din acest punct de vedere Apple TV+ va fi un concurent direct pentru Disney+, propria platformă de streaming ce urmează să fie lansată de către cei de la Disney. Noul serviciu va fi disponibil în interiorul aplicației Apple TV, aplicație care în viitorul apropriat va fi disponibilă pe mai multe device-uri decât în acest moment. Noul serviciu va beneficia de lista tot mai mare de seriale și filme originale marca Apple și va fi singura formă legală în care acest conținut va putea fi consumat.

Serviciul va fi disponibil în aplicația Apple TV, probabil având propria sa secțiune în interiorul aplicației. Din punct de vedere tehnic, nu am primit prea multe infoirmatii de la Apple în legătură cu noul serviciu de streaming. Tot ce știm momentan e că în toamnă noul serviciu va fi lansat în peste 100 de țări, dar fără să știm dacă va ajunge și la noi în țară sau nu. Nici tarifele sau planurile de abonamente nu sunt cunoscute încă, însă presimt că le vom afla toate înainte de lansarea programată pentru toamna 2019.

Gigantul tech nu s-a zgârcit pentru a trage atenția asupra Apple TV+. Multe staruri de prima mână de la Hollywood au venit pentru a ajuta la promovarea noului serviiu, printre care Jason Momoa, Reese Whiterspoon, Jennifer Aniston, Steven Spielberg, Oprah Winfrey sau Chris Evans. Binenteles că aceștia nu au făcut reclamă noului serviciu dezinteresați. Fiecare va avea o producție originală care va debuta pe noul serviciu de streaming.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim