Un scurtmetraj amuzant despre călătoria în timp

One-Minute Time Machine este unul din acele scurtmetraje care ies în evidenţă prin forţa poveştii scrisă de Sean Crouch, dar şi prin interpretarea actorilor, un scurtrmetraj amuzant despre o tehnologie privind călătoria în timp care este pe cât de intersantă pe atât de nefolositoare.

Un tip (Brian Deitzen) se foloseşte de o tehnologie care îi permite călătoria înapoi în timp pentru a-şi perfecta tactica de a agăţa o tânără femeie (Erinn Hayes). Posibilitatea de a reveni de atâtea ori în acelaşi punct îi permite bărbatului să încerce diferite metode de agăţat, în acelaşi fel în care Bill Murray îşi trăieşte aceeaşi zi în Groundhog Day punând în practică diferite scenarii.

One-Minute Time Machine este un exemplu perfect de film făcut cu un buget mic, dar care are toate elementele de bază puse la punct, de la scenariu şi montaj, până la interpretările actorilor. Vorbin de actopri, unii dintre voi poate i-aţi recunoscut pe Brian Deitzen din serialul NCIS: Anchetă militară, iar pe Erinn Hayes din soap-ul Children’s Hospital. Oricum, după ce vedem acest scurtmnetraj ne putem da seama că primul pas, şi cel mai important, pentru a avea un film bun este scenariul. Dacă ai o poveste bună, care merită spusă, ceilalţi factori (de la camera folosită până la tipurile de cadre şi de echipamente necesare) pot fi adaptate atât poveştii cât şi bugetului disponibil.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim