Scurtmetrajul Sam Did It

Sam Did It

In Sam Did It, Sam e pe cale să își cunoască idolul… Atâta doar că Sam lucrează într-o morgă iar idolul său e cam mort

Sam este un tip normal care lucrează la morgă. Viața lui monotonă se schimbă în momentul în care își dă seama că trebuie să îi facă autopsia idolului său, jucat magistral de Alfred Molina. Dominic Burges profită de acest setup al scurtmetrajului Sam Did It pentru a investiga sentimentele care le sunt induse oamenilor normali atunci când o celebritate preferată dă colțul. Și o face arătându-ne toate trailrile prin care trece Sam după ce află că și-a pierdut idolul.

Burgess explorează în acest scurtmetraj efectul pe care moartea unui om care nici nu știa că trăiești îl poate avea asupra vieții tale. Iar Burgess a avut partea lui de dezamăgiri și pierderi din punctul ăsta de vedere, având în vedere câte celebrități au plecat dintre noi în 2017-2018. Dominic Burgess are atât rolul principal cât și cel de regizor în Sam Did It, fiind de altfel și prima apariție a sa în spatele camerei. Ca actor a avut roluri episodice în nenumărate seriale TV, ca Feud, Flash sau American Horror Story.

Comicul scurtmetrajului este dat de interpretarea lui Burgess, pe care o completează diferitele contrasturi ale poveștii. Cântecul ritmat și imaginile viu colorate contrastează cu locația acțiunii, morgă. Îl vom vedea pe Sam cum trece prin cele cinci stagii ale durerii într-un context ridicol, ceea ce adaugă comediei de situație pe care o avem aici. Fără alte discuții, vă las cu Sam Did It. Enjoy!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim