Romanian Traditions, primul scurtmetraj al lui Pavel Bartos

Romanian Tradition

Scurtmetrajul Romanian Traditions, debutul lui Pavel Bartoș în regia de film, este acum disponibil online la o zi după premiera de pe Protv

La un an de la debutul lui la TIFF și la o zi după debutul la Protv, scurtmetrajul Romanian Traditions regizat de Pavel Bartoș a ajuns disponibil online și poate fi văzut de toată lumea. Inclusiv de tine, puțin mai jos. Anul trecut scurtmetrajul avea două proiecții pline de succes la festival, în deschiderea a două filme românești cu priză la public, Moromeții 2 și Pup-o mă!.

Acțiunea scurtmetrajului are loc într-un sat românesc și urmărește povestea a doi studenți care vor trăi experiența vieții lor la o nuntă rurală, unde sunt invitați din întâmplare. Încercând să respecte toate tradițiile de nuntă românești, ajung să dea întreaga petrecere peste cap. O poveste cu un umor incredibil, cu situații care par fără scăpare și cu personaje extraordinare, care prin reacțiile și poveștile lor asigură unicitatea acestui scurtmetraj!

Romanian Traditions este o producție Comic Entertainment și îi are în distribuție pe Adrian Titieni, Elvira Deatcu, Alexandru Papadopol, Vladimir Purdel, Alexandru Ion, Ruxandra Maniu, Marius Damian, Cătălin Neamtu, Alina Berzunteanu, Dan Iosif și într-un rol mic pe regizorul Pavel Bartoș. Dar fără alte povești, în plus, vă las la o jumătate de oră de relaxare cu comedia Romanian Traditions. Enjoy!

BONUS: După ce ai văzut scurtmetrajul, poți vedea mai jos un interviu scurt cu Pavel Bartoș realizat la Festivalul de Film Anonimul 2019, unde Romanian Traditions a fost proiectat în afara competiției.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim