“Codfish & Cyanide”, o super-comedie de scurtmetraj

Pentru că e week-end, vă invit să ne relaxăm azi cu Codfish & Cyanide, un scurtmetraj de comedie care vine din Germania, de la regizorul David Gesslbauer. Un film despre o intâlnire la care el ajunge într-o stare jalnică şi explică ce s-a întâmplat până a ajuns la restaurant. Ea vrea să se despartă de el şi nu crede o iota din scuza pe care el i-o serveşte.

Codfish & Cyanide este scris şi regizat de David Gesslbauer, care reuşeşte să aducă un film de acţiune într-un scurtmetraj localizat în întregime într-un restaurant prin dialogul spumos prin care el ne explică ce a păţit. Astfel regizorul ne arată că se poate construi un film exploziv şi cu un buget minuscul, folosindu-te de imaginaţia spectatorului.

„Am vrut să exagerez o situaţie neplăcută, anume o întârziere la o întâlnire, în timp ce aduc un alt film în film prin dialog – cu o bucăţică de clişeu à la Hollywood.”

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim