Animația de scurtmetraj Spring

Spring, o animație scurtă cu suflet de la Blender Animation Studio și regizorul Andy Goralczyk

Spring, cea mai nouă animație marca Blender Animation Studio, creată de Andy Goralczyk, ne spune povestea unei tinere, a câinelui ei și a călătoriei prin care încearcă să readucă viața în valea lor după o iarnă lungă. Dar pentru a continua ciclul vieții, ei trebuie să înfrunte spirite antice.

Întregul scurtmetraj este realizat în Blender, un software de animație 3D gratuit și open-source, însă Spring are acea magie care o simțim atunci când mergem să vedem animațiile Pixar sau Dreamworks. Viitorul animației 3D sună bine, existând acum posibilitatea de a crea animații 3D fără a avea nevoie de bugete imense și de companii mari de producție. Artiștii pot să își dea mult mai ușor frâu liber imaginației, să creeze exact proiectele pe care le vor fără constrângerile ce vin din lucrul cu marile companii.

Tehnologia avansează în domeniul artelor digitale, ceea ce înseamnă că există mult mai multe șanse pentru artiști să își vadă operele realizate. Astfel, în viitor vom vedea tot mai multe animații și proiecte de tipul Spring, care să creeze o lume total nouă fără a avea nevoie de milioane și milioane ca buget. Dar acum, mai bine nu vă mai plictisesc cu prea multe vorbe și vă las cu Spring, după care puteți vedea un video care explică realizarea animației. Enjoy!

Spread the love

One thought on “Animația de scurtmetraj Spring”

  1. Pingback: Blogosfera cinefilă: 26 august - 1 septembrie 2019 - Cinefilia
  2. Trackback: Blogosfera cinefilă: 26 august - 1 septembrie 2019 - Cinefilia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim