Animația scurtă Bird Karma

Bird Karma

Bird Karma, o animație 2D de la Dreamworks aflată pe lista scurtă pentru Oscar

Cei de la Dreamworks, un alt studio recunoscut pentru lungmetrajele de animație lansate de-a lungul anului, trebuie să se bazeze anul acesta doar pe scurtmetrajele de animație lansate pentru recunoaștere la Ocaruri. Asta pentru că anul acesta Dreamworks nu a avut niciun lungmetraj de animație lansat, How to Train Your Dragon: The Hidden World și Abominable fiind lansate ambele în 2019, distribuite de Universal.

Bird Karma e un scurtmetraj de animație pe care regizorul William Salazar (Kung Fu Panda) a avut ocazia să îl termine la mai mult de 20 de ani de cand l-a început. Animația este povestea unei păsări cu picioare lungi căreia începe să îi placa de un peste colorat. Insa, în loc să devină prieteni, pasărea mănancă pestele, de unde rezultă si o „bad karma”, de aici venind ca un joc de cuvinte si titlul animației, Bird Karma.

Primul minut si jumătate al animației a fost realizat în urmă cu mai mult de 20 de ani, în timp ce restul de trei minute si jumătate au fost terminate în ultimele sase luni din 2017. Inspirația pentru Bird Karma a reprezentat-o fabula Scorpionul si broasca, avand în vedere că pasărea nu îsi schimbă natura. Dar acum, fără multe alte povesti, vă las cu animația de cinci minute a lui William Salazar. Enjoy!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim