Scurtmetrajul “A Rose Reborn” al lui Park Chan-wook

După cum am avut ocazia să mai vedem aici la noi pe site, când bugetele mari de marketing de care dispun unele braduri mari, de obicei cele de lux, îşi dau mână cu regizori deja consacraţi, pot ieşi nişte proiecte minunate de scurtmetraj care reprezină şi o modalitate de a promova brandul şi produsele sale.

Mai jos avem A Rose Reborn, un scurtmetraj produs de brandul Ermenegildo Zegna, care a reuşit să îl atragă în scaunul regizorului pe cunoscutul regizor sud-corean Park Chan-wook (Oldboy, Lady Vengeance), pe Jack Huston (Boardwalk Empire, American Hustle) în rolul principal şi pe compozitorul Clint Mansell (The Wrestler, Black Swan, Noah) să scrie muzica filmului.

Scurtmetrajul îl urmăreşte pe un tânăr CEO care călătoreşte de la Londra în Wyoming, Shanghai şi Milano pentru a afla cum să ajungă să facă parte dintr-o nouă generaţie de lideri carismatici şi de succes. Există şi un mic twist SF, există haine frumoase (cum altfel când e produs de un brand de lux?) şi există locaţii superbe. După ce a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Roma şi după încă o proiecţie la Festivalul Internaţional de Film de la Busan, A Rose Reborn este disponibil online şi îl puteţi vedea mai jos:

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim