The way I see things – un documentar despre Sergio Leone

Avem mai jos un documentar de excepţie despre Sergio Leone, un mare regizor al secolului trecut. Chiar dacă nu a câştigat vreodată premiul Oscar, filmele făcute de el vorbesc de la sine despre valoarea regizorului. Amintim doar câteva din titlurile sale, începând cu cele care au redefinit western-ul ca gen şi care l-au adus pe Clint Eastwood la statutul de superstar, Fistful of Dollars şi The Good, the Bad and the Ugly, şi terminând cu ultimul său film, celebrul Once upon a time in America cu James Woods şi Robert De Niro în rolurile principale.

Documentarul pe care îl puteţi vedea mai jos, regizat de Giulio Reale, ne prezintă cariera regizorului prezentată de colaboratori săi Eli Wallach şi Claudia Cardinale, regizorii Giuliano Montaldo şi Vittorio Giacci şi istoricul Christopher Frayling. Aşadar, mai jos aveţi documentarul Sergio Leone: The way I see things.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim