Documentarul Batman Unmasked: The Psychology of the Dark Knight

Batman Unmasked

Trilogia lui Christopher Nolan despre porobabil cel mai cunoscut supererou la nivel mondial, Batman, poate fi privită atât ca o sursă foarte bună de entertainment, cât și ca o examinare psihologică foarte complexă a personajului principal și a felului în care ajunge să se folosească de propriile sale frici împotriva criminalilor din Gotham City. Documentarul Batman Unmasked: The Psychology of the Dark Knight investighează și explorează mentalul Cavalerului Negru printr-o serie de interviuri cu diferiți experți dar și trăgând o paralelă teribil de interesantă între Batman și… Teddy Roosevelt.

Privind documentarul de mai jos, nu ai cum să nu intri cu capul înainte în lumea lui Batman, un om care și-a devotat viața unui ideal după ce a trecut printr-o mare tragedie. Însă ce se întâmplă cu acest om când se ia la trântă cu lumea interlopă de unul singur? Pe lângă analiza asupra lui Batman, documentarul vrea să afle și ce stă în spatele motivatiei unor personaje infame din lumea lui Batman, cum ar fi Joker sau Catwoman.

Dar mai bine vă las cu documentarul Batman Unmasked, să descoperiți cum un copil marcat de tragedie se transformă într-un simbol al speranței din Gotham City.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim