Un rămas bun pentru unicul Robin Williams

Din păcate, ne-am început această săptămână cu o veste care părea incredibilă: actorul şi comedianul Robin Williams a plecat dintre noi. Nu ar mai fi prea multe de spus efectiv despre motiv sau despre felul în care a ales actprul să părăsească această lume, cred că putem găsi aceste informaţii la orice colt al online-ului.

Azi am ales un clip prin care vrem să ne luăm la revedere de la actorul Robin Williams şi să îi mulţumim pentru anii în care ne-a bucurat zilele bune, zilele rele. Din păcate, de obicei cei ce se pun în slujba celorlalţi nu îşi găsesc puterea să se ocupe şi de propria lor viaţă. Robin Williams a lăsat în urma sa patru filme nelansate încă, dar cu filmările terminate: comediile Night at the Museum 3 şi Merry Friggin’ Christmas, Absolutely Anything în care îşi împrumută vocea unui câine şi în care vor juca Simon Pegg şi Kate Beckinsale şi drama Boulevard, care a avut premiera mondială annul acesta la Tribeca. Din păcate, nu îl vom mai vedea revenind în rolul care l-a făcut cunoscut în toată lumea în continuarea lui Mrs. Doubtfire care se pare că era în pre-producţie la Fox.

Mai jos avem Maximum Exposure, un scurt-metraj de aproximativ un minut regizat în 2013 de Matt Hoyle, în care vedem imensul talent al lui Williams de a imita diferite voci, de la un surfer la un copil.

https://www.youtube.com/watch?v=etTGsmvdwSg

Mulţumim, Robin Williams. Îţi vom simţi lipsa, dar nu te vom uita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *