Un rămas bun pentru unicul Robin Williams

Din păcate, ne-am început această săptămână cu o veste care părea incredibilă: actorul şi comedianul Robin Williams a plecat dintre noi. Nu ar mai fi prea multe de spus efectiv despre motiv sau despre felul în care a ales actprul să părăsească această lume, cred că putem găsi aceste informaţii la orice colt al online-ului.

Azi am ales un clip prin care vrem să ne luăm la revedere de la actorul Robin Williams şi să îi mulţumim pentru anii în care ne-a bucurat zilele bune, zilele rele. Din păcate, de obicei cei ce se pun în slujba celorlalţi nu îşi găsesc puterea să se ocupe şi de propria lor viaţă. Robin Williams a lăsat în urma sa patru filme nelansate încă, dar cu filmările terminate: comediile Night at the Museum 3 şi Merry Friggin’ Christmas, Absolutely Anything în care îşi împrumută vocea unui câine şi în care vor juca Simon Pegg şi Kate Beckinsale şi drama Boulevard, care a avut premiera mondială annul acesta la Tribeca. Din păcate, nu îl vom mai vedea revenind în rolul care l-a făcut cunoscut în toată lumea în continuarea lui Mrs. Doubtfire care se pare că era în pre-producţie la Fox.

Mai jos avem Maximum Exposure, un scurt-metraj de aproximativ un minut regizat în 2013 de Matt Hoyle, în care vedem imensul talent al lui Williams de a imita diferite voci, de la un surfer la un copil.

https://www.youtube.com/watch?v=etTGsmvdwSg

Mulţumim, Robin Williams. Îţi vom simţi lipsa, dar nu te vom uita.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim