Sony a montat camere de acţiune pe oi pentru a filma Turul Franţei

Da, aţi citit bine, au montat camerele pe oi. Chiar dacă pare o glumă în ideea reclamei de anul trecut la LG în care au folosit o găină pe post de stabilizator de imagine, se pare că cei de la Sony s-au hotărât să folosească animale pentru a demonstra capabilităţile stabilizatorului de imkagine de pe camera de acţiune Sony HDR-AS100VR. Pe durata etapei de la Yorkshire a Turului Franţei oile au fost folosite pentru a captura imagini ale cursei (dacă vor fi sau nu folositoare încă nu ştim, având în vedere că imaginile efective nu au apărut încă) şi au declanşat un lanţ de comentarii online.

250978_2_600 250978_3_600 250978_4_600 250978_5_600

Dacă vor apărea online imaginile vi le vom arăta şi vouă. Fermierul ale cărui oi au fost folosite a controlat camerele de la distanţă, însă chiar dacă a reuşit să scoată ceva imagini interesante, nu prea cred că a reuşit să filmeze cursa. E o strategie destul de nebună de marketing, dar văzând câtă vâlvă a făcut acest subiect online, sigur este o campanie reuşită. CA rezultat final, probabil ar fi fost mai bine să monteze camerele pe nişte vulture şi să filmeze cursa de sus, sigur ar fi obţinut o perspectivă interesantă asupra traseului. Dar să ştiţi că acet lucru a fost făcut deja, aşa că mai jos vă arătăm câteva filmări făcute cu un GoPro ataşat unui vultur:

E impresionant faptul că tehnologia a avansat în asa hal încât să putem monta camera pe animale, şi nu doar poe animale de dimensiuni mari.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim