Nominalizaţii la Oscarul pentru Efecte Vizuale

Cu mai puţin de 48 de ore până la ceremonia premiilor Oscar, vom face o trecere în revistă a nominalizaţilor la categoria Efectelor Vizuale. O categorie la care e greu să dai un favorit categoric, căci toţi cei nominalizaţi şi-au făcut foarte bine treaba şi au contribuit la crearea poveştilor şi a unor experienţe de neuitat. Şi au fost mulţi alţii care şi-au făcut treaba la fel de bine şi nu au fost nominalizaţi (Pacific Rim îmi vine în minte acum). Puteţi vedea o listă cu alte filme cu efecte vizuale inspiraţionale AICI.

Ne-am putea întreba care a fost filmul care a inovat cel mai mult în domeniu în acest an care a trecut. Să fie Gravity, cu scenele sale incredibile din spaţiu sau de la intrarea în atmosferă? Sau poate efectele din Lone Ranger, cu recrearea peisajelor superbe din Vestul Sălbatic? Oricare dintre filmele nominalizate la această categorie ar putea câştiga. Şi chiar dacă majoritatea lumii o să stea cu sufletul la gură să vadă dacă Leonardo DiCaprio va câştiga anul ăsta, hai să vedem mai jos pentru ce au fost nominalizate filmele de anul acesta din categoria Efecte Vizuale.

PS: Go, Team Leo!

1. Lone Ranger

2. Gravity

3. The Hobbit: The Desolation of Smaug

https://www.youtube.com/watch?v=KICAoI_QevM

4. Iron Man 3

5. Star Trek Into Darkness

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim