Michael Bay ne dezvăluie totul despre scenele sale de acţiune

Michael Bay este unul din cei mai “discutaţi” regizori de la Hollywood, şi nu neapărat din cauză ca ar fi printre cei mai apreciaţi. Este regele multiplex-urilor şi chiar dacă realizările lui nu sunt chiar pe placul nostru (aici vorbesc de ultimele filme din seria Transformers), trebuie să recunoaştem că a cam revoluţionat filmele de acţiune (mai ales partea cu exploziile 🙂 ).

Cu titlul Back In Action mai jos avem un video de 11 minute extras de pe varianta Blu-Ray a filmului Transformers: Age of Extinction în Michael Bay ne explică stilul care l-a făcut celebru (stilul denumit chaos cinema de către Matthias Stork) şi exemplifică realizarea unora din scenele din film. Atenţia lui la detalii l-a făcut să aibă unele din cele mai apreciate filme de actiune, cum ar fi Bad Boys sau The Rock.

Iar faptul că Bay continuă să îsi îmbunătăţească stilul ar trebui să fie o lecţie pentru mulţi alţi regizori care sigur se cred infinit superiori regizorului seriei Transformers. Hai să vedem mai jos de ce face ceea ce face Michael Bay când realizează un film, mai specific Transformers: Age of Extinction.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim