Cum a fost creat sitcomul The Good Place

The Good Place

Creatorul Mike Schur explică de unde și cum i-a venit ideea pentru sitcomul The Good Place

Zilele viitoare va debuta noul și în același timp ultimul sezon al serialului The Good Place, iar cei de la The Paley Center au făcut un tribut serialului, în care creatorul Mike Schur explică cum am ajuns să avem acest serial, cum a fost creat și cum a fost gândit. Mike Schur explică în video-ul de mai jos cum avea deja ideea întregului prim sezon încă dinainte să pitchuiasca serialul celor de la Universal Television și celor de la NBC. Și oricine a văzut serialul ăsta ne poate spune că primul sezon a avut un episod de final de sezon surprinzător, demn de seriale de genul Lost.

În restul video-ului membrii distribuției povestesc pe rând cum au ajuns să joace în serial și putem vedea chiar și imagini de la audiția lui Manny Jacinta, împreună cu explicația lui Schur despre ceea ce i-a convins să îi ofere un contract lui Manny. Există și un serial digital, The Selection, care ne arată cum a determinat The Bad Place cine sunt cei ce vor încerca pentru ultima dată să demonstreze că oamenii pot fi buni.

Sezonul 4 al The Good Place va debuta săptămâna aceasta pe postul NBC și la noi în țară pe Netflix.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim