Cea mai bună cameră de acţiune

Având în vedere că în ultimii ani aşa zisele “action cameras” au explodat în popularitate, şi nu doar printre pasionaţii de sporturi extreme, ci chiar printre cei din lumea filmului, cei de la Gizmodo au decis să testeze 6 dintre cele mai populare modele de camere video de acţiune. Şi nu doar că au testat cele 6 camere separate, dar cei de la Gizmodo au construit un dispozitiv “urât, dar eficient”, după cum chiar ei au spus, pentru a le testa simultan şi a putea compara rezultatele obţinute astfel.

test action camera

Cele 6 camere testate sunt: GoPro Hero 3+ Black, Sony Action Cam 2 (HDR-AS30V), JVC Adixxion GC-XA2, Garmin VIRB Elite, Drift Ghost-S şi Ion Air Pro 3. Pentru a testa camerele, au fost luate în considerare următoarele aspecte: versatilitate, uşurinţa de manevrare, durata bateriei, aplicaţii, monturi disponibile, accesorii şi preţ.

Mai jos vedem testul făcut de cei de la Gizmodo. O mica precizare, Garmin VIRB a trebuit să fie retestată datorită unui update de firmware, iar această retestare o puteţi vedea în articolul lor de aici.

Nu e nicio supriză că pe locul întâi în urma testului a ieşit GoPro-ul, deşi nici celelalte camere nu sunt proaste, având în vedere că niciuna dintre camere nu a ieşit pe primul loc la toate testele. Puteţi vedea detaliat toate punctele tari şi punctele slabe pentru fiecare cameră in articolul celor de la Gizmodo.

Sursa: Gizmodo.com

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim