Se pregăteşte un nou film “Rambo” în stilul lui “No Country for Old Men” al fraţilor Coen

Zvonuri despre un nou film Rambo au tot apărut în trecut, aceasta a cincea parte a seriei fiind comparată în această perioadă chiar şi cu Unforgiven al lui Clint Eastwood. Au trecut şase ani de la ultimul film din serie, şi deşi la un moment dat Stallone declara că a cam terminat-o cu personajul, se pare că acum ar vrea să aducă un ultim film în serie, un film „puţin mai artistic”. De asemenea, se pare că personajul va fi omorât în ultimul film al seriei şi probabil va preda ştafeta altui personaj.

Compania germană Splendid Film a anunţat achiziţia drepturilor pentru Rambo V şi a emis următoarea declaraţie:

„Cu Rambo 5 Sylvester Stallone revine în rolul său iconic. De această dată se va confrunta cu un cartel Mexican. Stallone, care a scris şi scenariul, descrie noul film Rambo ca versiunea sa a lui No Country for Old Men. La fel ca şi ultimul film, Rambo V va fi produs de Avi Lerner (Eroi de Sacrificiu 1-3)”

Detaliile despre povestea filmului seamănă cu ce spunea Stallone cu câţiva ani în urmă despre un posibil Rambo V:

“Abia aştept să fac încă un film Rambo. El va fi în Arizona, la graniţă. Va trebui să meargă în Mexic. Nu cred că lui Rambo îi plac mexicanii.”

Pentru cei care aţi văzut filmul fraţilor Coen, spuneţi-ne dacă credeţi că un nou film Rambo poate aspira măcar să se vorbească de el în aceeaşi propoziţie cu No Country… Iar pentru cei care nu aţi văzut No Country for Old Men, eu vă recomand să faceţi cumva să îl vedeţi, chiar merită. Şi ca să vă faceţi o idee şi poate să vă impulsionez să îl vedeţi, aveţi mai jos trailerul:

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim