Seth Rogen şi James Franco vor să îl ucidă pe Kim Jong-Un

Seth Rogen şi James Franco vor să îl ucidă pe Kim Jong-Un. Totul se întâmplă în The Interview, noua comedie adusă toamna aceasta pe ecrane de echipa responsabilă pentru The Neighbours şi This is the End.

În film, Franco şi Rogen interpretează o gazda de talk-show şi producătorul lui care reuşesc să ia aprobarea pentru un interviu cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, doar că CIA îi însărcinează cu misiunea de a-l ucide pe dictator. Pe lângă Franco şi Rogen în film mai apar Lizzy Kaplan, Timothy Simons din Veep şi actorul coreean născut în Statele Unite Randall Park în rolul liderului coreean. Avem un trailer pentru voi, avem afişul filmului care arată bine de tot (zic eu) şi o galerie foto de la filmări chiar spre sfârşitul articolului.

the-interview-poster-rogen-franco

Seth Rogen, care este şi co-regizor al filmului, declara:

“Este viziunea noastră asupra unui thriller de spionaj. E o formula pe care am mai făcută, în sensul în care luăm un gen de film care ne place şi adăungăm nişte idioţi în film. This is the End e un film horror cu idioţi, Pinneaple Express e un film de acţiune în stilul celor din anii ’80, dar cu idioţi. ”

“Kin Jong-Un este personajul principal al filmului şi sunt foarte curios să văd cum va reacţiona lumea.”

Ei bine, oamenii au reacţionat, dar şi mai important, autorităţile de la Phenian au reacţionat. Se pare că deşi se laudă ca fiind o ţară complet izolată, informaţiile despre film au ajuns până în capital Coreei de Nord. Un purtător de cuvânt al guvernului nord-coreean a catalogat filmul ca fiind ipocrit:

“Un film despre asasinarea unui lider străin oglindeşte de fapt ce au făcut americanii în Afghanistan, Irak, Siria sau Ucraina. Şi să nu uităm cine l-a asasinat pe preşedintele Kennedy – americanii”

În acelaşi timp, purtătorul de cuvânt a lăudat filmele cu James Bond şi a dezvăluit că liderul de la Phenian va urmări filmul când va apărea. Iar acum vă lăsăm cu trailerul şi o galerie foto de la filmări:

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim