VIDEO: Clipuri din noul film al seriei “The Hobbit”

Deşi din mâinile lui J.R.R. Tolkien Hobbitul a ieşit ca un roman pentru copii care are în jur de 300 de pagini, Peter Jackson l-a adaptat într-o trilogie de filme care durează aproape 8 ore (va trece mult peste cu versiunile extinse lansate pe DVD şi Blu-Ray, doar scenele extinse pentru partea a doua a trilogiei având cam 30 de minute, după cum aţi putut vedea AICI). Luna asta se lansează pe marile ecrane The Hobbit: The Battle of the Five Armies, ultima parte a trilogiei şi filmul care încheie întregul univers Stăpânul Inelelor.

Filmul începe exact unde se termină The Hobbit: The Desolation of Smaug, a doua parte a trilogiei şi vom vedea dacă vor reuşii Bilbo, Thorin şi ceilalţi să îl înfrângă pe dragonul Smaug după ce au reuşit să îl scoată din bârlog şi să îl înfurie. Smaug a atacat Laketown, dar între timp, apar alte problem. La Dol Gudur, Gandalf este ţinut în captivitate de Sauron, fără să poată face nimic în legătură cu armatele de orci care se îndreaptă spre munte, pentru a fura aurul gnomilor.

Deşi multă lume îl acuză pe Jackson că nu a venit cu nimic nou faţă de trilogia Stăpânul Inelelor, se pare că în această ultimă parte atrilogiei a forţat în anumite privinte: filmul se pare că e mai violent decât celelalte, făcând ratingul PG-13 primit în State să pară acordat la limită, iar din punct de vedere ethnic tinde să stabilească un nou record cu simularea mulţimii şi numărul de personaje care apar simultan în cadru. Se pare că o aprte semnificantă a filmului va consta dintr-o scenă de luptă, care spun cei de la indieWIRE că ar putea dura până la 45 de minute. Rămâne să vedem la apariţia filmului dacă va fi chiar aşa, pentru că tpotuşi pare o durată cam mare pentru o scenă de luptă, chiar dacă implică un număr foarte mare de personaje.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies va fi lansat pe marile ecrane de la noi în 19 decembrie şi este distribuit de Forum Film România. Mai jos găsiţi câteva imagini din film, pentru a vă face mai uşoară (sau nu) aşteptarea până pe 19 decembrie:

https://www.youtube.com/watch?v=ELkYvxUcId8

https://www.youtube.com/watch?v=zz8nW_GmGyY

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim