VEZI AICI primul episod al serialului HBO “Umbre” cu Şerban Pavlu

Începând din 28 decembrie la HBO România vom avea Umbre, al treilea şi cel mai recent serial produs de HBO Europe în întregime în România. Serialul este o dramă cu influenţe de comedie neagră şi spune povestea lui Relu (Şerban Pavlu), un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere.

Serialul este regizat de Igor Cobileanski şi Bogdan Mirică (2 episoade), după un scenariu adaptat de Bogdan Mirică. Imaginea este semnată de Andrei Butică. În distribuție, pe lângă Șerban Pavlu, îi mai găsim pe Maria Obretin (Funeralii fericite, București Non-Stop), Andreea Vasile (De ce eu?, Q.E.D.), Dan Hurduc (În derivă, Domestic), Mădălina Craiu (Blu, Poarta Albă), Gabriel Huian (Principii de viață, Marilena de la P 7), Doru Ana (După dealuri, Visul lui Adalbert), Dorel Vișan (Balanța, Despre oameni și melci), Ștefan Velniciuc (Frații Jderi, Șobolanii roșii), Sergiu Costache (Domestic, Funeralii fericite), Andi Vasluianu (Rămâi cu mine, Despre oameni și melci), Gabriel Spahiu (Visul lui Adalbert, Toată lumea din familia noastră), Diana Cavallioti (O vară foarte instabilă, Întâlniri încrucișate) şi Sorin Cociș (Domestic, La urgență).

Serialul este cel mai ambiţios proiect desfăşurat de HBO în România, distribuţia, regia, scenariul sau imaginea făcând faţă cu brio rigorilor impuse de către HBO în toată lumea. Umbre combină cu suces spun eu atmosfera unui film / serial cu gangsteri cu atmosfera cu care ne-au obişnuit filmele româneşti în ultimii ani, creând astfel un produs original, fresh, adaptat foarte bine la realităţile româneşti. Interpretările sunt în mare parte excelente, nu degeaba serialul are parte de o aşa distribuţie.

Serialul va debuta în 28 decembrie la HBO cu primele două episoade, care vor fi disponibile şi pe HBO GO fără abonament. Însă de Crăciun, aceştia l-au ajutat pe Moş Crăciun să ne facă un cadou-surpriză şi au pus la dispoziţia tuturor online (Youtube şi HBO GO fără abonament) primul episod al serialului, pe care îl puteţi viziona şi voi mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=1DJxNDINE3A

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim