Screen-test pentru primul film „Harry Potter”

Suntem deja la 3 ani de la apariţia ultimului film din seria Harry Potter, o serie care a reuşit un lucru destul de greu de realizat: să îşi păstreze aproape intactă distribuţia în toate filmele pe parcursul celor 10 ani în care a rulat.

Primul film, Harry Potter şi Piatra Filozofală, a apărut pee crane acum 13 ani, în 2001, iar de-a lungul a 1- ani i-am văzut pe cei trei protagonişti (Daniel Radcliffe, Rupert Grint şi Emma Watson) crescând în faţa noastră. Mai jos avem pentru voi un screen-test făcut cu cei trei înaintea primului film când cei trei au citit pentru prima data împreună. Dacă ne uităm ala aceste imagini şi le comparăm cu cvele din ultimul film, ne vom da seama cât de mult s-au schim,bat efectiv cei trei de-a lungul filmărilor. Şi nu e de mirare, având în vedere că deja sunt trecuţi de 20 de ani şi intraţi în viaţa de adult.

Aşadar mai jos avem un screen-test realizat pentru primul film din seria Harry Potter, în care initial îl vedem pe Daniel Radcliffe singur, apoi împreună cu colegii Rupert Grint şi Emma Watson. Enjoy!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim