VIDEO: Cum a pornit războiul în Captain America Civil War

Suntem la câteva zile distanţă de apariţia pe marile ecrane de la noi a lui Captain America Civil War, cel mai aşteptat film al anului şi, după cum spun criticii şi cei ce l-au văzut deja, cel mai bun film al celor de la Marvel. Iar cel mai bun film de până acum al celor de la Marvel vine la 8 ani de la debutul aşa-numitului Univers Cinematic Marvel cu filmul Iron Man (2008). De atunci am făcut cunoştinţă cu foarte mulţi supereroi, ne-am bucurat cu ei dar am şi suferit cu ei, totul parcă ducând spre conflictul care va izbucni între ei în Civil War.

Acum avem pentru voi un video care ne arată exact cum s-a ajuns la conflictul acesta între doi  dintre cei mai iubiţi supereroi din universul celor de la Marvel. Practic, Captain America Civil War este mult mai mult decât al treilea film al seriei Captain America, este culminarea a tot ceea ce s-a întâmplat în filmele Marvel până acum.

Video-ul de mai jos a fost realizat de cei de la MCU Exchange şi ne aduce în  prim plan relaţia complicată din care va rezulta şi conflictul principal al lui Captain America Civil War, relaţia dintre Tony Stark şi Steve Rogers. Vedem acum că, deşi cei doi au fost aliaţi şi la un moment dat chiar prieteni, mai mereu au avut viziuni contradictorii. Video-ul foloseşte imagini din toate filmele anterioare din universul Marvel (mai puţin Gardienii Galaxiei şi Ant-Man) dar şi din serialele Marvel’s Agents of SHIELD  şi Marvel’s Jessica Jones.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim