Efectele speciale din episodul Hardhome al Game of Thrones

Episodul Hardhome din sezonul 5 Game of Thrones a adus cu el una din cele mai tari scene de luptă pe care am văzut-o într-un serial TV în ultimii ani. Şi e aşa bine realizată, că nici nu te mai gândeşti la cât a avut de muncă echipa responsabilă cu efectele speciale ca să o pună în scenă. Privind imaginile de mai jos ne dăm seama de atenţia pe care echipa o acordă celor mai mici detalii şi cum pot scoate imagini superbe din punct de vedere vizual din lucruri minore.

E impresionant să vezi cum se nasc scene de acest fel, care până în urmă cu câţiva ani puteau fi găsite doar în marile blockbustere de la Hollywood, iar cei din industria serialelor TV nici nu îndrăzneau să viseze la ele. Mai jos vedem o mică mostră din munca depusă de spaniolii de la El Ranchito Imagen Digital, procesul prin care au transformat toate piesele iniţiale în această scenă de luptă epică.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim