Primul trailer pentru “De ce eu?” al lui Tudor Giurgiu

Azi a apărut primul trailer de cinema al filmului De ce eu? al lui Tudor Giurgiu. Filmul spune povestea tragică a procurorului Cristian Panait, care s-ar fi sinucis în urmă cu 12 ani după ce a fost însărcinat să ancheteze un caz de contrabandă şi corupţie, cu mari implicaţii politice.

Filmul va fi lansat pe marile ecrane undeva în primăvara lui 2015, după ce în luna noiembrie, între cele două tururi de scrutin ale alegerilor prezidenţiale, Tudor Giurgiu a făcut un tur al marilor oraşe (Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara) cu o variant încă în lucru a filmului, iar dacă e sa ne luăm după reacţiile generate, e un film de neratat la primăvară când va fi lansat pe marile ecrane.

“Îmi doream foarte mult să spun o poveste despre dezintegrarea unui om, cum poate un om normal, sănătos şi deştept şi admirat de toată lumea, cum poate în 20 de zile să devină o epavă” – Tudor Giurgiu

Filmul îl are în rolul principal pe actorul Emilian Oprea, alături de care îi vom mai putea vedea pe Mihai Constantin, Andreea Vasile, Ionuţ Caras sau Dan Condurache.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim