A apărut noul trailer pentru Jason Bourne

După ce credeam cu toţii că un film cu Matt Damon în rolul lui Jason Bourne este doar o utopie, acum doi ani a venit anunţul prin care atât Matt Damon cât şi regizorul Paul Greengrass anunţau că revin cu un nou film din seria Bourne care să îl aibă în centru pe personajul lui Matt Damon.

Te-ai putea intreba prin ce ar mai putea să treacă Jason Bourne, acum că îşi aminteşte totul? Trailerul de mai jos ne aratămult mai multe decât cel difuzat în timpul Super Bowl-ului de anul acesta, totuşi fără să ne dezvăluie prea mult din acţiunea noului film. O bună parte din trailer ne arată secvenţe din prima parte a filmului, în care guvernul îşi dă seama că Jason Bourne a reapărut în peisaj.

Jason Bourne va lua cu asalt cinematografele din întreaga lume la sfârşitul lunii iulie. Filmul e regizat de Paul Greengrass şi îi are în distribuţie pe lângă Matt Damon pe Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, Vincent Cassel, Julia Stiles şi Joan Allen.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim