A apărut primul trailer pentru “Terminator: Genisys”

În sfârşit cei de la Paramount au lansat primul trailer pentru cel mai nou film al seriei Terminator, care este mai mult un reboot al seriei decât o continuare şi care se vrea începutul unei noi trilogii.

Trailerul începe cu imagini din Los angeles-ul anului 2029, în care îl vedem pe John Connor ţinând un discurs emoţionant soldaţilor rezistenţei, după care trecem la aprtea pe care o ştiam din filmul lui James Cameron şi anume că Kyle Reese (Jai Courtney), secundul lui Connor, se oferă să meargă înapoi în timp pentru a o proteja pe Sarah Connor, mama lui John. Doar că odată ajuns in 1984, totul ia o turnură total diferită faţă de Terminatorul lui Cameron. Dar mai bine vă las pe voi să vedeţi imaginile. Va mai spun doar atât: terminatorul T-800 venit să o omoare pe Sarah Connor exact ca în filmul original este lichidat de un T-800 mai vechi (acelaşi Arnold Schwarzenegger).

Ce credeţi, va repara acest film imaginea şifonată creată de ultimele două părţi ale francizei?

 

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim